"Yükleniyor..."
Menü
Hakkımızda
Modüler Üniteler
Yıkama
Kırıcı
Kırıcılı Çekirdek Ayırıcı
Malaksör - Altum Serisi
Malaksör - Malasa Serisi
Dekantör - Anta Serisi
Filtrasyon
Tanklar
Hamur Pompaları
Pirina Pompaları
Pirina Çekirdek Ayırıcı
Tesisler ve Çözümler
ELA-URA
ELA-KUVA
Hizmetler
AR-GE
Kütüphane
İletişim
Kütüphane
Ana Sayfa
Kütüphane
Geleneksel ve Yenilikçi Malaksasyon Teknik ve Teknolojilerinin Sızma Zeytinyağının Besinsel ve Duyusal Kalitesi Üzerindeki Etkisi – Bir Derleme
Devamını Oku
Oblica Çeşidi Sızma Zeytinyağının Fenolleri, Uçucuları ve Duyusal Kalitesi Üzerinde Olgunlaşma Derecesi, Yoğurma Süresi ve Sıcaklığın Karmaşık Etkileri
Devamını Oku
Malaksasyon Koşullarının Sızma Zeytinyağının Fenolik Profili ve Oksidatif Stabilitesi Üzerindeki Etkisi
Devamını Oku
Yüksek Vakum Destekli Ekstraksiyonun Sızma Zeytinyağı Kalitesi Üzerindeki Etkisi: Fenolik ve Uçucu Bileşikler Üzerine Etkiler
Devamını Oku